Čo to je ERT?



 ERT - energetická revitalizácia tela


Desiatky, stovky dní si žijeme zabehnutým stereotypom. Venujeme sa bežným povinnostiam, zameriavame pozornosť na situácie, ľudí, udalosti. Každá pozornosť je sprevádzaná emóciami. 

A hlavne energiou

Nenápadne z nás uniká a my si veľmi dlhý čas neuvedomujeme, že sme zrazu unavení, znechutení, nevládzeme. Však takto žijeme roky a už sme si zvykli, že to vždy akosi dopadne. To akosi je premiešané náhlymi ochoreniami, úrazmi. Za tým všetkým je ukrytá naša nevedomosť, alebo ľahostajnosť, ak už o vplyve straty energie niečo tušíme.

Žijeme, míňame, plytváme. Celý energetický systém tela sa doslova rozpadne. Všetky orgány strácajú pôvodné vibračné nastavenie. Frekvencie klesajú a telo nemá šancu spustiť samoregeneračný proces, pretože chýba “šťava”.

 A aby toho nebolo málo, tak sa pripojí (veľmi ochotne) naša hlavička a začne ukladať všetky negatívne skúsenosti do pamäte tela aj mysle. Vzniknú negatívne energetické emočné “cysty” a tie sa stanú základom neschopnosti zbaviť sa ochorení. Čím viac si ich vytvoríme, tým “poriadnejšie” si zabetónujeme choroby, či už duševné, alebo telesné.

Skúsenosti vytvárajú v nás programy. Drvivá väčšina ľudstva ich má uložených najviac v podobe, ktorá je pre náš deštruktívna. Spôsobujú nám nekvalitu života.

Nedokážeme sa z nich vymaniť. 

Vďaka ERT technike, dokážeme telu navrátiť energetickú rovnováhu. Navibrovať orgány na úroveň, ktorú v TU a TERAZ “unesú”.  

ERT  revitalizuje všetky bunky a postupne pomáha doplniť to, čo sme nedbanlivosťou (nevedomosťou) telu spôsobili. 

Pri každom stretnutí zároveň rušíme najdeštruktívnejší program, ktorý v TU a TERAZ najviac negatívne ovplyvňuje kvalitu života a zároveň ho nahrádzame najprospešnejším programom, ktorý je práve TU a TERAZ pre nás najpotrebnejší.

Nie je potrebné, z našej strany, presne vedieť o aký program sa jedná.

Nie je potrebné ho presne definovať.

Naše podporné systémy vedia vždy lepšie, čo je to TO, čo je pre nás nevhodné a vhodné.

My nemáme potrebný nadhľad.

(Napríklad: Chceme urovnať vzťah so svokrou. Veľakrát to v TU a TERAZ nie je to najpodstatnejšie a najdeštruktívnejšie - i keď by sa nám to tak javilo. Pokojne to môže byť spôsobené traumou z detstva, kedy sme nedokázali odolávať, odporovať starším, direktívne sa správajúcim ľuďom. A podobne.)

Pri ERT technike je aktivovaná ochrana brány vstupu negatívnych programov a brány zachovania životnej energie. Obnovuje sa schopnosť vnútrobunkového dýchania.

Už pri prvom stretnutí s ERT technikou, klienti pociťujú jemnú úľavu po celom tele.

V samotnom prežívaní ďalších dní (ak si to dovolia) si začínajú všímať zmeny, ktoré sa im začnú diať. To ako sa pozerajú na ľudí, situácie, udalosti a hlavne ako ich prežívajú. Sú emočne pokojnejší, prestávajú dávať dôraz na veci, ktoré sú neprospešné. Začínajú viac pozorovať, menej hodnotiť. Uvedomovať si, čomu venujú pozornosť a či to zato stojí.

ERT odporúčam absolvovať na začiatok aspoň trikrát s tým, že pauza medzi jednotlivými by nemala byť väčšia ako dva týždne. Následne je dobré ERT aplikovať mesačne, ale kto potrebuje, môže to byť aj častejšie.

Každá práca s energiami vyžaduje veľkú spoluprácu s klientom. Pretože sme to MY, čo rozhodujeme a povoľujeme.

Nikdy nebude správne nastavenie: Terapeutovi záleží viac na mojom zdraví ako mne.

S týmto nastavením sa nikam neposunieme. Hlavne takto nedospejeme a neprevezmeme “kormidlo” nášho života do vlastných rúk.

Kto iný by mal lepšie vedieť čo chcem?

Ak neviem, aj na to je ERT veľmi vhodná technika. Stačí sa len odovzdať nášmu vedeniu, systému, ktorý nás vie krásne naladiť a my vďaka ideálnemu energetickému nastaveniu budeme mať konečne šancu si priťahovať do života príjemnejšie a prospešnejšie veci. 

Na všetko však musíme byť otvorení. Pripustiť si, že čosi podobné pre nás existuje a my si to pokojne môžeme užívať a dovoliť, lebo si to zaslúžime.


A tak to je a tak nech sa nám to všetkým deje.



Cena za službu:  50,-Eur






Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Riešim, riešiš, riešite...

Dohody duší (zamyslenie)

Liečivé príbehy - Chcete niečo vo svojom živote zmeniť?